Wij zoeken nog vrijwilligers voor het geven van workshops

We kunnen altijd wel helpende handen gebruiken en zijn onze huidige vrijwilligers enorm dankbaar. Wil je ons ook graag helpen dan kan je hier meer info vinden.

Wij zoeken zowel vrijwilligers voor onze werking  in het naschoolse traject (woensdagmiddag,schoolvakanties).

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Laat je gegevens dan even achter op onderstaand contactformulier of lees nog wat verder voor meer informatie.

 

We hebben verschillende types vrijwilligers. De eerste groep zijn personen die ons kunnen helpen om zelf workshops te geven . Je kan zelf beslissen welke workshops je graag wil geven of wil leren geven en ook welke dagen mogelijk zijn. Meestal werken we hier op oproep en vragen we wie ons op een bepaalde dag kan helpen.

De volgende groep zijn vrijwilligers om op woensdagmiddag mee workshops te begeleiden (deze hoeven niet zelf gegeven te worden) . Omdat we hier vaker dezelfde kinderen werken is het leuk als je op regelmatige basis aanwezig kan zijn om zo ook een band met hen te krijgen.

Maar ook op andere manieren kan je ons helpen. Heb je een passie voor fotografie en wil je ons helpen met mooie foto's, ben je goed in design en wil je onze nieuwste flyer ontwerpen? Ook hiermee kunnen we uiteraard hulp gebruiken.

Wij bieden al onze vrijwilligers een opleiding om zelf aan de slag te gaan. Zowel in het werken met kinderen als in de technische vaardigheden. Voorkennis is dus zeker niet vereist maar is uiteraard wel een meerwaarde.

 

Vervoeg jij het creatix-lab team ?